Количка
0 продукта
 
Полезни Връзки
 

Гаранция

  

 

Условия за гаранция
 

Гаранцията на Вашият часовник Casio е 24 (двадесет и четири) месеца от датата на покупката.
Гаранцията влиза в сила, само когато гаранционната карта е попълнена цялостно и коректно от официалния продавач, упълномощен от Темпус ООД. Гаранцията не се отнася до:
·   батерия, стъкло, корпус, каишка или верижка;
·   повреди, произтичащи от неправилно ползване или от използване, без да е било влагано необходимото внимание, от злополуки и от нормалното износване;
·   евентуални вреди, които може да са произтекли, например от използването на часовника, от неточност, от дефекти или от това, че той не е функционирал.
В случай на проявени дефекти, които трябва да бъдат отстранени в съответствие с тази гаранция, Вашият часовник ще бъде безплатно поправен или заменен с нов, като правото на решение дали да се поправи или подмени с друг часовник, е на Темпус ООД. В случай на подменяне, не може да се гарантира, че Вие ще получите същия модел. Изключени са каквито и да било други претенции към Темпус Тайм ЕООД, например за компенсации срещу вреди и пропуснати ползи, разваляне на договора за покупко-продажба или намаляване на покупната цена. За всякакви други предоставени Ви от официалния продавач гаранции, отговорността носи единствено той. В случай на опити за поправка или промени на часовника от лица, които не са упълномощени за това от Темпус ООД или от представител на Темпус Тайм ЕООД,  гаранцията става невалидна. Ако се наложи да Ви бъдат извършени услуги и работи на основание на тази гаранция, отнасяйте се до Темпус ООД на посочените по-долу координати. Часовникът трябва да се представи заедно с надлежно попълнената гаранционна карта. Разходите по транспорта на часовника до и от Темпус ООД са изцяло за Ваша сметка.
Производител часовници Casio - Casio Computer Co. Ltd,Tokyo, Japan.

Водоустойчивост

- Water resistance – допуска се само леко напръскване с вода.

- 50m water resistance – допуска се къпане

- 100m water resistance – допуска се къпане и плуване на повърхността

- 200m/300m water resistance – допуска се плуване и дълбочинно гмуркане.

- да не сe борави с бутоните под вода или когато по корпуса има следи от

миещ препарат.

- ако часовника е потапян в морска вода трябва да бъде старателно измит с

чиста питейна вода и подсушен.

- да се има предвид, че при движение под вода налягането върху часовника

е по-голямо от това, което би оказала водата на тази дълбочина при покой.

 

   

eXTReMe Tracker