Количка
0 продукта
 
Полезни Връзки
 

За нас

Часовници Casio - интернет магазин

От средата на 2000г. фирма Темпус ООД е търговец на ръчни, настолни и стенни часовници Casio. Като марка, Casio владее голяма част от пазара на часовници в България до този момент и има големи перспективи за динамично развитие и за в бъдеще.
Вече утвърдения начин на работа спомага за адекватното представяне на марката Casio на българския пазар. Регулярните месечни доставки позволяват да разполагаме с най-новите модели и разработки на Casio.
Поддържаме в наличност около 550 модела, които обхващат всички възрастови групи. Ценовия диапазон на масово продаваните часовници е приблизително от 35,00 лв. до 280,00 лв. Високотехнологичните модели, с вградени сензори и специализирани функции достигат цени до 1500,00 лв. Асортимента на Casio предлага както стандартни модели за ежедневието – спортни и елегантни, така и специализирани модели - за туризъм, спорт, противоударни; високотехнологични модели – автоматично сверяване чрез радиосигнал, съхраняване на данни, соларно захранване, измерване на налягане, височина и температура.

eXTReMe Tracker